Поєдинок між Шахтарем і Вересом завершився поразкою для останнього

650 0

Ми у соцмережах:

Поєдинок між Шахтарем і Вересом завершився поразкою для останнього

Відігравши на рівних перший тайм у матчі з віцечемпіоном та володарем Суперкубка України, Верес зрештою поступився Шахтарю у столиці.

 Матч проходив вчора, 25 вересня, в Києві на НСК «Олімпійський».

Господарі з перших хвилин гри увімкнули максимальні швидкості і пресинг, даючи зрозуміти червоно-чорним, що втрата очок у цій грі не входить у їхні плани. 

Гол назрівав і зрештою господарі забили. Роман Гончаренко прогавив ривок Марлоса, бразильський українець віддавав передачу на вільного Сікана, але Роман Мірошник, перериваючи цей пас, зрізав м'яча у власні ворота - 1:0.

Відбившись, рівняни самі почали огризатися. Спершу Дмитро Кльоц гарматним ударом метрів з двадцяти перевірив реакцію Пятова - голкіпер зіграв надійно. 

А потім Верес забив. Геннадій Пасіч у центрі поля підхопив м'яча, обіграв дорогою до воріт Вітао та Бондаренка і з-під Маркоса Антоніо невідпорно пробив у дальній кут воріт - 1:1!

Обрізка у центрі поля призвела до стрімкої контратаки Шахтаря. Тете отримав оперативний простір на правому фланзі, обіграв Богдана Когута і закотив м'яча вже у порожні ворота - 2:1.

Ще два голи Верес пропустив вже під завісу гри. Марлос реалізував пенальті, призначений за фол Дмитра Нємчанінова проти Мудрика. А Траоре забивав у порожні ворота після виходу гірників два-в-один проти голкіпера рівнян - 4:1.

За тиждень рівняни чекають у гості Олександрію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також