Поєднання досвіду й молодості - про нового керівника «Батьківщини» на Рівненщині

841 0

Ми у соцмережах:

Поєднання досвіду й молодості -  про нового керівника «Батьківщини» на Рівненщині

До Рівного приїздили народні депутати, щоб розповісти про причини зміни керівництва обласного осередку партії «Батьківщина».

 Адже напередодні відбулося засідання бюро обласної організації «біло-сердечних», де за власної ініціативи Микола Кучерук склав повноваження керівника обласного осередку. В.о. керівника партійці обрали нардепа Сергія Євтушка.

За словами нардепа Сергія Соболєва, кращого кандидата для обласного осередку годі й уявити:

- Ми уже давно спостерігаємо, як багато молодих політиків приходять до влади. Однак вони роблять помилку на помилці через брак досвіду. Через це уже й найбільша фракція за всю історію незалежності України в парламенті перестала бути монобільшістю. Саме тому членами партії «Батьківщина» є лише професіонали. Вважаю, що новий керівник обласного осередку поєднує в собі досвід та молодість. Адже Сергій Євтушок уже встиг проявити себе на посаді міського голови Сарн. Двічі був обраний народним депутатом та відстоював у парламенті інтереси свого краю та українців.

Підтримав свого колеги по парламенту й нардеп Іван Крулько. За його словами, для «Батьківщини» Рівненщина є однією з ключових областей, де виборці найбільше довіряють їхній партії:

- Саме на Рівненщині «Батьківщина» має унікальну підтримку людей. Вибори у 2014 році були одними із найважчих для нашої партії. Адже Яценюк з командою тоді відкололися та почали розвивати власний проєкт. У той момент Юлія Тимошенко була щойно визволена із незаконного ув’язнення, яке здійснили за наказом Віктора Януковича. Тому партія була ослаблена. На тих виборах лише два мажоритарні округи в Україні змогли виграти представники нашої партії – округ на Сумщині та на Сарненщині, де переміг Сергій Євтушок.

Не дивлячись на це, уже на нещодавніх виборах в об’єднаних територіальних громадах по кількості депутатів саме «біло-сердечні» займають друге місце. Така підтримка виборців пояснюється тим, що «Батьківщина» є партією з 20-річним досвідом, а не чиїмось політичним проєктом.



Сам нещодавно обраний в.о. керівника обласного осередку, нардеп Сергій Євтушок пообіцяв покращити комунікацію серед партійців на Рівненщині:

- Дякую усім своїм колегам за високу довіру та підтримку. Для мене це свідчить про те, що народні депутати стануть потужною підтримкою Рівненщини у Верховній Раді України. Ключовим для мене є те, щоб кожен представник «Батьківщини», будучи обраним у будь-яку раду в області, стояв пліч-о-пліч з людьми та боровся з несправедливістю.


Народні депутати подякували попередньому очільнику Рівненського обласного осередку Миколі Кучеруку, який і надалі залишається в «Батьківщині» та керуватиме фракцією в обласній раді. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також