«Погана дорога»: захисники підозрюваного про смертельну ДТП на Рівненщині

1825 0

Ми у соцмережах:

«Погана дорога»: захисники підозрюваного про смертельну ДТП на Рівненщині

Триває розгляд справи щодо смертельної аварії у 2019 році на Сарненській трасі. Тоді загинуло двоє – водій та пасажир. Нині розгляд справи на заключному етапі. Але захисники вкотре подали клопотання

Майже два роки у Березному триває суд над Анатолієм Зембицьким. Чоловіка обвинувачують у смертельній ДТП, яка сталась неподалік села Малушка. Тоді внаслідок невдалого маневру загинуло двоє людей. 35 засідань по цій справі – вже відбулось. 31 травня у суді повинні були досліджувати докази. Однак переважно, суддя займався розглядом клопотань захисників обвинуваченого, повідомляє Itvmg.com.

- Враховуючи те що судового розгляду справи позиція потерпілих є нестійкою, вона кілька разів змінювала покази. Тому для уточнення всіх цих параметрів наполягаємо на допиті понятих і статиста, – каже Олег Захарчук

Олег Захарчук та Сергій Захожий подали три клопотання. Кожне – про допит свідків чи понятих. Одне з них, щодо допиту потерпілого, суддя погодив.

- Де сталось зіткнення я зрозумів, мама показала. А де знаходився зустрічний автомобіль під час зіткнення? Оце я запитую. – Ну на місці зіткнення. -Відносно ширини проїжджої частини де він знаходився?”

Евгеній Гук – син загиблого пасажира мінівену. Чоловік не був учасником слідчого експерименту. Однак захисники підозрюваного впевнені, Євгеній брав безпосередню участь в ньому.

-  Він брав участь у слідчому експеременті, як нам стало відомо. І ми хотіли почути хід слідчого експерименту. Потерпілий, який дав відповіді на питання, підтвердив що він був проведений з порушеннями, – каже Олег Захожий, захисник підозрюваного.

Потерпілі зазначають – таким чином захисники затягують справу. Адже Евгеній Гук приїхав на слідчий експеримент не як учасник, а щоб підтримати матір. Внаслідок аварії вона пережила кілька операцій та змушена була пересуватись на візку.

- Він не був як учасник, він просто допомагав щоб пересувати цей візок. Бо мамі самій руками було б це важко робити. І можливо через це виникло питання хто був….не знаю, їх фантазія мені не зрозуміла, – каже Ольга Казка, потерпіла.

Крім того, захисники заявляють – аварія сталась через неналежний стан автодороги поблизу села Малушка. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також