Погода в Рівному

317 0

Ми у соцмережах:

Погода в Рівному

Клімат міста Рівне помірно континентальний, літо комфортне й місцями хмарне, а зими довгі, снігові, морозні, хмарні та вітряні. Протягом року температура повітря коливається від −6 до +24 °C і дуже рідко опускається нижче −17 °C або піднімається вище +31 °C.

Показник хмарності протягом року зазнає суттєвих змін. Найясніший місяць року в Рівному — липень, а найпохмуріший — грудень.

Вологість у місті також коливається протягом року. Вологіший сезон триває з 14 травня до 6 серпня, місяць із найбільшою кількістю опадів — червень. Сухіший сезон — із 6 серпня по 14 травня, місяць із найменшою кількістю опадів — січень.

Більш вітряна частина року — з 10 жовтня до 9 квітня, середня швидкість вітру становить понад 16,1 км/г. Найбільш вітряним місяцем є січень. Спокійніша пора року триває з 9 квітня по 10 жовтня, швидкість вітру зазвичай не перевищує 13,5 км/г; найспокійніший місяць — серпень. Найчастіше вітри дмуть із заходу, півдня та півночі.

Прогноз погоди в Рівному на місяць

Наприкінці лютого синоптики прогнозують температуру від 0 до +16 °C, на початку березня — від −2 до +10 °C. Наступного місяця очікуються такі показники: атмосферний тиск — від 736 до 751 мм рт. ст., вологість — від 52 до 100%, вітер — 3,2–7,4 м/с. Індекс геомагнітної активності не перевищуватиме 3 одиниць, тож геомагнітних штормів не очікується.

Прогноз погоди в Рівному на 10 днів

Температура в місті коливатиметься від −2 до +14 °С, швидкість вітру сягатиме 7,4 м/с. Очікуються інтенсивні опади, рівень вологості доходитиме до 100%. Атмосферний тиск буде в межах 736–751 мм рт. ст.

Прогноз погоди в Рівному на тиждень

Наступного тижня погода Рівне буде така: температура повітря в місті коливатиметься від −1 до +14 °С, імовірність випадання опадів становить 94%, атмосферний тиск прогнозується в межах 736–751 мм рт. ст. Геомагнітних штормів найближчим часом не очікується.

Погода в Україні — це надзвичайно важлива інформація, необхідна кожній людині. Попереджені про погодні умови заздалегідь, ми можемо спланувати свій день, правильно підібрати одяг і в разі потреби взяти із собою парасольку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також