Погода змінила чимало планів святкування Дня незалежності у Рівному

2049 0

Ми у соцмережах:

фото - Суспільного

У зв’язку з негодою змінили програму святкування Дня незалежності у Рівному

Головною вулицею Рівного пронесли 30-ти метровий стяг України. Учасники йдуть від Свято-Покровського собору до майдану Незалежності. На цей час у центрі міста перекрили рух транспорту.

 

 

Як інформує кореспондент Суспільного, участь у ході брали ветерани російсько-української війни, працівники ДСНС, поліцейські, військові, медпрацівники, пластуни, представники міської та обласної влади, а також рівняни, воїни-"афганці", волонтери.

У центрі міста військові, надзвичайники, медики, поліцейські організували виставку своєї техніки. Усі охочі зможуть поспілкуватись з бійцями, зробити фото у автомобілях. 

Рівненська міська рада повідомила, що літня сцена не працюватиме, Свято хліба не відбудеться, а також не запрацювала  “Алея майстрів”.

Перенесено на завтра, 25 серпня,  міжнародні змагання зі спідвею. У змаганнях стартуватимуть гонщики з Польщі, Данії, Латвії, Австралії, Естонії, Болгарії та України. Відбудеться розіграш Кубку міського голови Рівного. А це два півфінали для найкращої вісімки та Великий Фінал.  Рівнян чекатимуть  25 серпня, на стадіоні “Мототрек”. Початок - о 17.00 год. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також