Пограбований торік американець повернувся у Рівне, щоб судитися

2617 0

Ми у соцмережах:

Пограбований торік американець повернувся у Рівне, щоб судитися

78-річний Річард Джеффресс торік у потязі "Київ-Варшава", який курсує через Рівне, лишився двох фотопаратів, айфона, ноутбука "Apple", золотого персня та ще одного платинового з діамантом, 7778 доларів та 13 банківських карток. Поліція затримала злочинця, який, як підозрюють, обікрав іноземця.

Сьогодні суддя Рівненського міського суду Оксана Крижова розпочала розгляд справи. Звинувачений - мешканець Вінниччини, який свою вину заперечує. За розповіддю п. Джеффресса, 24 серпня 2016 року він подорожував потягом «Київ-Варшава». Квиток йому придбав його знайомий он-лайн, проте на столичному вокзалі американець вирішив обміняти роздрукований на А4 квиток на касовий. Коли стояв у черзі, йому запропонував допомогу незнайомий чоловік, сказавши, що може «організувати» ліпше місце – у купе. У потязі до американця підсів нині підсудний вінничанин. Після випитої кави та трохи алкоголю, які запропонував українець, американець міцно заснув і повернувся до свідомості лише у Рівному. Йому, уже пограбованому, допомогли зійти з потяга, а потім передали під опіку патрульної поліції. Як прокоментував п.Джеффресс РВ, у каву йому підписали наркотичних речовин. За словами лікаря, від такої дози він міг навіть не вижити. Пан Джеффресс наголошує, що йому особисто Сергій Князєв, який тоді очолював обласне управління поліції, обіцяв, що справу розкриють швидко і його речі повернуть. Американець додає, що навіть сьогодні мав розмову по телефону з п.Князєвим. Але наразі втраченого американець не отримав. За словами іноземця, у кишені вінничанина знайшли його перстень з діамантом та наркотичні речовини, якими він міг його отруїти. Окрім того, є фото вінничанина із магазина, коли він розраховувався з карткою іноземця.

IMG_20170801_110122

Проте слідчі зазначили потерпілому, що затриманий, швидше всього, не працював самостійно, а діяла банда. Інших учасників начебто ще шукають. Зазначимо, що американець зазначає, що він - журналіст-фрілансер. Слідчі підрахували, що загальна сума пограбованого - понад 400 тис.грн. З однієї з банківських карток іноземця злочинці встигли викрасти понад 2000 доларів, розраховуючись нею у магазинах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також