Пограбував відділення Приватбанку

1956 0

Ми у соцмережах:

Пограбував відділення Приватбанку

Шостого червня, прикривши голову капюшоном, а обличчя — шматком тканини, невідомий чоловік увірвався у відділення Приватбанку, яке розташоване в приміщенні Рівненської обласної клінічної лікарні. Була 16 година 20 хвилин. Каменем, загорнутим у пакет, чоловік розбив скляну перегородку каси, застрибнув усередину відділення та вимагав негайно віддати йому усі гроші.

Шостого червня, прикривши голову капюшоном, а обличчя — шматком тканини, невідомий чоловік увірвався у відділення Приватбанку, яке розташоване в приміщенні Рівненської обласної клінічної лікарні. Була 16 година 20 хвилин. Каменем, загорнутим у пакет, чоловік розбив скляну перегородку каси, застрибнув усередину відділення та вимагав негайно віддати йому усі гроші. Пограбування банківської установи невідомий скоїв за 30 секунд. У відділенні на момент скоєння злочину були касир, яка пошкодила руку осколками розбитого скла, та стажерка, яка відбулася переляком. Жінка встигла натиснути тривожну кнопку. На місце події за 2,5 хвилини прибула група захоплення УДСО при УМВС України в Рівненській області, проте сліди злочинця загубились у коридорі лікарні. Невдовзі туди виїхала і слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС Василем Лазутком. За попередніми даними, злочинець виніс із відділення банку 14 тисяч гривень, 100 тисяч російських рублів, дві тисячі євро і тисячу доларів. На вигляд йому — 20-22 роки, зріст — 170-175 см, худорлявої статури. — Зараз ми встановлюємо всі обставини події. Є відеозапис, є прикмети злочинця. Службовий собака вивів нас на одну адресу, зараз її перевіряємо, - розповідає начальник УМВС Василь Лазутко. - За цим фактом слідчі міськвідділу порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). З місця події експерти вилучили сліди пальців, фрагменти слідів взуття та годинник «Альберто Каваллі». Усім, кому відома будь-яка інформація щодо місця знаходження грабіжника, прохання повідомити працівників міліції за номером телефону 102. Міліціонери поки що не пов’язують це пограбування з попередніми розбійними нападами на відділення Приватбанку в Рівному. Кажуть, що «почерки» у злочинців різні.

Довідка «РВ» Цього ж дня в Україні втратили гроші ще два банки. У Білій Церкві Київської області пограбували банкомат «Райффайзен Банк Аваль», забравши понад 500 тис. гривень. Банкомат був встановлений в холі поліклініки міської лікарні №1. А в Донецьку невідомі скоїли розбійний напад на відділення банку «CREDIT AGRICOLE», здійснивши кілька пострілів у підлогу, забрали приблизно 70 тис. грн. та 2 тис. доларів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також