Пограти у теніс на аварійних кортах у рівненському парку стало дорожче

881 0

Ми у соцмережах:

Стан тенісних кортів

У парку ім. Шевченка функціонують чотири тенісних корти, які уже давно перебувають у жахливому стані. Адже їх не ремонтували ще з часів колишнього міського голови Віктора Чайки. Асфальтове покриття там усе в тріщинах, які заростають мохом. Левова частка трибун для глядачів пошкоджена, а тенісистам немає куди сходити у туалет чи де переодягнутися. Однак це не завадило підняти вартість за заняття тенісом до 90 гривень за годину. Це дуже обурило тренерів та батьків, чиї діти там займаються.

Наталія Андрійчук, мати:

— Наразі міські тенісні корти перебувають у занедбаному стані. Займатися тенісом на них небезпечно. Нас обурює те, що Рівне досі не створило умов для дітей, які бажають займатися тенісом. Через це батьки возять своїх дітей на заняття у теніс до майданчиків, які є приватними. Найбільша незручність у тому, що всі такі корти знаходяться за межами Рівного. Тому тричі на тиждень я мушу відпрошуватися з роботи, щоб відвести дитину на заняття тенісом. Знаю, що багато рівнян саме через це відмовилися віддавати своїх дітей на теніс.

Олександр Третяк, міський голова:

— Після свого обрання я максимально надолужую те, що не зробили мої попередники. Я уже дав завдання розробити проєктно-кошторисну документацію. Коли вона буде готова, то стане зрозуміло, скільки коштів потрібно на реконструкцію цих кортів. Після цього шукатимемо, де взяти гроші на ремонт: з міського бюджету чи в інвесторів. Будемо старатися, щоб відремонтувати тенісні корти до наступного року.

Дарина Шевчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також