Погрожуючи ножем, відібрав у продавчині магазину на Гощанщині виручку

1279 0

Ми у соцмережах:

Погрожуючи ножем, відібрав у продавчині магазину на Гощанщині виручку

Від семи до 12 років позбавлення волі загрожує 47-річному жителю села Бочаниця за скоєний учора, 13 липня, розбійний напад у магазині села Дуліби.

Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник близько 11-ї години зайшов до крамниці, де на той момент окрім продавчині нікого не було. Погрожуючи жінці ножем, заволодів грошима з каси.

Оперативники менш ніж за годину затримали чоловіка, який прямував до місця свого проживання. За результатами поверхневої перевірки у нього вилучили знаряддя вчиненого злочину та 270 гривень.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 47-річного жителя села Бочаниця, раніше судимого за крадіжки та грабіж, відправили до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом розбою, вчиненого із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, слідчі Гощанського відділення поліції повідомили затриманому про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу -  тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також