Погруддя Віктора Чайки встановлять у сквері Рівного

1827 0

Ми у соцмережах:

Погруддя Віктора Чайки встановлять у сквері Рівного

Людину, яка свого часу зробила великий внесок в розбудову Рівного, - Віктора Чайку, вшанують у місті монументом. Відповідне рішення прийняли після партійної конференції «Рівне Разом», яка відбулася 20 вересня. Віктор Шакирзян розповів, що це буде погруддя, виготовлення якого вже розпочалося.

 Недарма в Рівному існує сквер імені Віктора Чайки, та алея, також названа його іменем. Адже цей міський голова став найшанованішим за всю історію Рівного. Майже два десятки років він займав цю посаду і встиг зробити багато речей, за які рівняни згадують його з повагою та подякою.

Тож Олександр Кравчук, заступник колишнього міського голови Віктора Чайки, звернувся до Віктора Шакирзяна:

Хотів би попросити поставити у цьому сквері, де зараз відбувається з’їзд, погруддя Віктору Чайці. Саме у цьому місці він почав озеленення міста. Важливо вшанувати його пам'ять і нагадати рівнянам про той сильний, вольовий дух керівника, який в нього був.

За словами Віктора Шакирзяна, багато хто з рівнян знав Віктора Чайку особисто і ця людина викликає в нього велику повагу та симпатію за відданість своїй роботі.

Ми, рівняни, пам'ятаємо його як людину, яка розбудовувала наше місто, як мера, під час каденцій якого наше місто розвивалося, будувалося та оновлювалося, - зазначив він. - Ми маємо бути вдячні Віктору Чайці, за те, що саме він почав працювати над розвитком Рівного. Ми вже замовили виготовлення погруддя Віктора Чайки. Найближчим часом його встановлять у сквері. Ми продовжимо справу Віктора Чайки - будемо працювати, щоб зробити Рівне комфортним, красивим та безпечним для всіх рівнян.

На думку ініціатора встановленні погруддя Олександра Кравчука, Віктор Шакирзян – саме та людина, яка може продовжити справу Віктора Чайки з тим же успіхом та самовідданістю.

На сьогодні зі всіх кандидатів, які висуваються на посаду мера міста найдостойніший кандидат - Віктор Шакирзян, - висловився він. - У нього за плечима великий досвід у будівництві доріг та будинків, він знає, що таке мережі та благоустрій. Він справжній господарник. Така людина має керувати нашим містом. Я від свого покоління надіюсь, що з приходом Віктора Шакирзяна в Рівному все налагодиться у кращу сторону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також