Покарали хулігана, який пошкодив стелу

3150 0

Ми у соцмережах:

Покарали хулігана, який пошкодив стелу

Поліція оперативно встановила винуватця, який пошкодив стелу на в’їзді у село Каноничі у Володимирецькому районі, а суд його вже покарав.

Старший дільничний офіцер Володимирецького відділу поліції Юрій Рак склав протокол про адміністративне правопорушення відносно  18-річного мешканця Володимирця повідомляє Polissya.net. Порушника доставили до суду.

– У судовому засіданні молодик розповів, що ввечері 8 серпня він поїхав у село Каноничі до знайомої дівчини. Повертався додому пішки біля 2-ї години ночі, був напідпитку. Тож виліз на бетонну стелу з написом «Каноничі», і почав розхитувати окремі букви, які поламав. У вчиненому він щиро розкаюється і вже домовився з сільським головою про ремонт, – повідомила суддя-спікер Володимирецького районного суду Олена Іванків.

Постановою Володимирецького районного суду чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Він відпрацює 40 годин громадських робіт і сплатить 384 гривень судового збору. Також порушник зобов’язався за власні кошти відновити напис.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також