Покарали винних у спалаху коронавірусу в будинку для літніх людей у Здолбунові

3724 0

Ми у соцмережах:

Покарали винних у спалаху коронавірусу в будинку для літніх людей у Здолбунові

У будинку для літніх людей у Здолбунові виявили спалах вірусу. Там захворіло 28 людей з числа пацієнтів та працівників закладу.

 Як розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, комісія визначила винних у тому, хто наразив на небезпеку літніх людей:


- До Рівненської ОДА мають надійти документи для притягнення до дисциплінарної відповідальності керівника Здолбунівського будинку-інтернату Володимира Боярчука.

Директору закладу рекомендовано, а Рівненська ОДА це проконтролює, притягнути до відповідальності тих посадових осіб, які відповідали за безпеку літніх людей та персоналу під час карантину.

Директору департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Олексію Шамаку доручено вирішити питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників департаменту, які за це відповідають.

Також порушено дисциплінарне провадження по керівнику департаменту Олексію Шамаку, яке буде проходитися найближчим часом. Питання про притягнення до відповідальності керівництва департаменту соціального захисту населення будуть оголошені найближчим часом.


Читайте також по темі: Померла бабуся з інтернату в Здолбунові, де спалах вірусу

У Здолбунівському інтернаті – спалах коронавірусу


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також