Покарали злодія, який вкрав у рівнянки банківську картку та зняв усі гроші

899 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Рівнянка відсудила у чоловіка, який вкрав її банківську картку, 50 тис. грн моральних збитків, завданих крадіжкою. Засуджений, який не був знайомий з потерпілою, беззастережно погодився компенсувати їй усю суму, яку вона хотіла отримати.

Торік 10 січня  Вадим К. біля магазину на вулиці Богоявленській у Рівному викрав увечері у Марії Ц.  сумку, в якій були 600 грн та банківська картка. Оскільки картка була з системою безконтактної оплати, тобто без необхідності введення пін-коду, злодій одразу скористався нею для розрахунку, витративши майже  500 грн на двох найближчих АЗС. Після цього пішов до банкомату і 14-ма операціями зняв майже 15 тис. грн готівки.

Під час суду Вадим К. розповів, що з Марією Ц. раніше знайомий не був, але зізнався, що справді вкрав її картку і скористався нею. Чоловік запевнив, що збирається відшкодувати потерпілій усі  збитки.

Жінка заявила цивільний позов на викрадену у неї суму (а це майже 16 тис. грн) та додала ще 50 тис. грн на відшкодування моральних збитків. Обвинувачений визнав позов повністю.

Zaxid.net повідомляє, що суддя Рівненського міськсуду Сергій Наумов засудив Вадима К. до трьох років обмеження волі з іспитовим строком на два роки. Засуджений має також відшкодувати Марії Ц. 65 809 грн завданих крадіжкою збитків. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також