Показали момент вибуху у Рівному: гуртожиток РДГУ тепер без опалення (ВІДЕО)

11982 0

Ми у соцмережах:

фото - Суспільного

Вибух на мінікотельні на вулиці Котляревського стався близько 7:10. Його чули мешканці навколишніх будинків. П'ятиповерховий гуртожиток залишився без опалення, підтвердили Суспільному в РДГУ. У поліції зазначили, що вибухнув газовий котел. Йдеться про мінікотельню гуртожитку №2 РДГУ.

Момент вибуху на мінікотельні гуртожитка РДГУ на вулиці Котляревського потрапив на одну з камер спостереження Суспільного. Це сталось о 7:10 ранку.

Речник ДСНС області Дмитро Мельник повідомив, що стався вибух на невеликій газовій котельні, яка є прибудовою біля гуртожитку на вулиці Котляревського. Цей вибух був без подальшого горіння. Також, за його словами, травмованих немає.

У гуртожитку тепер немає опалення і в РДГУ думають, як знайти альтернативу.

- Оскільки ця газова мінікотельня здавалась в експлуатацію років 20 тому, а гуртожиток був відключений від центрального теплопостачання, то сьогодні будемо вирішувати питання, як забезпечити подачу теплоносія, адже 130 мешканців залишились без опалення, — зазначив Суспільному проректор з соціально-економічної, фінансової та господарської діяльності РДГУ Володимир Гавриш.

Уламки мінікотельні розлетілися на десятки метрів. Також у гуртожитку вибило декілька вікон. На воду та електропостачання інцидент не вплинув.  На місці працюють працівники Рівнегазу, до з'ясування обставин коментарів не дають. Також зранку були представники поліції. Речниця Нацполіції області Марія Юстицька повідомила, що, попередньо, вибухнув газовий котел. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також