Показали, в яких умовах працює одна з амбулаторій Рівненської ОТГ (ФОТО)

1941 0

Ми у соцмережах:

Фото: Рівне район

Медики з Квасилівського амбулаторії працюють в дуже поганих умовах. Амбулаторія потребує ремонту. Також її мають закріпити за котримсь із ЦПМСД Рівненської ОТГ.

 Фото опублікував новообраний депутат Рівненської міської ради Федір Мисюра.

«Так виглядає зараз амбулаторія сімейної медицини в Квасилові. Ще донедавна Квасилів був в складі Рівненського району, а отже ця амбулаторія входила в Рівненський районний ЦПМСД. Зараз же, коли Квасилів став частиною ОТГ, постало питання , як буде функціонувати цей заклад» - йдеться в дописі політика.

Він зазначив, що з цього приводу відбулася робоча зустріч з іншими представниками влади. Спершу, за його словами, амбулаторію потрібно передати з комунальної власності Рівненського району до Рівненської ОТГ.
 
"Також необхідна тісніша комунікація з майбутнім керівництвом ЦПМСД, до якого б могла долучитися ця амбулаторія. Ну, і ,звичайно, аналіз роботи колективу, перегляд матеріально-технічної бази, приведення її до вимог НСЗУ. А все для того, щоб кожному мешканцю Квасилова мати можливість отримати якісні медичні послуги первинної ланки поруч, не виїзжаючи в Рівне. І це важливе і необхідне завдання, якуе будемо вирішувати», - пообіцяв Федір Мисюра.
 
Нагадаємо, переможець на виборах міського голови Олександр Третяк пообіцяв, що квасилівська амбулаторія продовжить працювати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також