Поки дощ — Соборна вільна для проїзду

1647 0

Ми у соцмережах:

Поки дощ — Соборна вільна для проїзду

З вівторка проїзд головною вулицею Рівного знову відкрито для усього транспорту. "Це буде зроблено на період дощів", — повідомила прес-служба міськради.

Соборна Виявляється, погана погода заважає товариству "Трансзахід Логістик" асфальтувати Соборну на ділянці від перехрестя з вулицею Коцюбинського до Вербової. Тож доки у місті дощитиме, місцева влада дозволила автомобілістам їхати навпростець, а не об'їжджати іншими вулицями. Синоптики ж передбачають, що сонця рівняни не побачать до кінця тижня. Максим Марчук, директор ТзОВ "Трансзахід Логістик":

— Ми уже поклали нижній, так званий вирівнюючий, шар асфальту. Водії можуть спокійно по ньому їхати, це не тільки не зашкодить дорозі, а навпаки — допоможе краще її втрамбувати. Укладати верхній рівень у дощ все одно неможливо, бо не дозволяє технологія. Тому міська влада й видала розпорядження про відкриття проїзду Соборною. Але ми в цей період не байдикуємо, а виконуємо інші роботи. Зокрема, облаштовуємо зупинки біля Будинку офіцерів та навпроти ремонтного заводу: маємо змонтувати навіси з лавочками та покласти бруківку на посадочних майданчиках, щоб пасажирам було зручніше сідати у транспорт. Також кладемо поребрики — це такі маленькі бордюри, щоб ґрунт з травою не вивалювався із "зеленої смуги" на тротуар і дорогу. А щойно вийде сонце, знову візьмемося за асфальт. Думаю, це справа чотирьох-п'яти днів. Після цього ремонт Соборної буде завершено.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також