Поки тролейбус стояв на кінцевій, встигли зробити фотосесію

2405 0

Ми у соцмережах:

Поки тролейбус стояв на кінцевій, встигли зробити фотосесію

У рівненських соцмережах спалахнув скандал навколо фотсесії, зробленої в одному з ретро-тролейбусів міста. Пасажири поскаржилися, що мусили стояти на зупинці й чекати на транспорт, поки фотограф з моделлю здійснювали свій задум.

 Про це пишуть в «Твоє Рівне» і публікують відповідні фото та скріншот скарги, яка надійшла спільноті.

Фотограф, імені й прізвища якого не називають, пояснив:

«Ми не порушили ні одного закону, ні одного правила громадського транспорту. Робили зйомку на кінцевій зупинці за дозволами водіїв і кондукторів. Силою не тримали ні один тролейбус, навпаки чемно виходили як тільки нам казали, що вже потрібно їхати. Бо водії - дотримувались свого графіку. Мене обурює як розкрутили цю зйомку, ніби ми вчинили вбивство у тому транспорті. Посил зйомки - показати, що у Рівному безліч точок для творчості. Ми не мали на меті комусь заважати. Ба більше - не змушуємо дивтись нікого на ці фото, якщо вони вам не до вподоби».

Начальник тролейбусного управління Валентин Ткачук каже, що про цей інцидент йому невідомо:

-          Якщо це не обідня перерва, яка триває до години, то тролейбус стоїть на кінцевій максимум 5 хвилин – щоб водій і кондуктор встигли сходити до туалету або зробити інші необхідні справи. Зараз ми можемо відслідковувати рух кожного тролейбуса по його маршруту он-лайн. Так, часом з графіку тролейбуси збиваються, але це трапляється рідко. Тому й скарг від пасажирів поменшало. Невдоволені затримкою транспорту пасажири можуть звернутися напряму до мене і ми перевіримо за отриманими даними з комп’ютера, чи дійсно в той момент саме той тролейбус затримувався.

За словами п.Ткачука, тролейбуси навмисне для фото сесій ще ніхто ні разу не орендував.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також