Покладуть більше «лежачих поліцейських»

1263 0

Ми у соцмережах:

Покладуть більше «лежачих поліцейських»

Костопільський міськвиконком, врахувавши звернення учителів та батьків учнів школи №9, що на вулиці Котляревського, а також звернення п’яти підприємців, дозволив встановити примусові гасії швидкості, або «лежачі поліцейські», на вулиці Котляревського - в районі школи - та в межах перехрестя вулиць Нової та Шевченка в Костополі.

«Костопількомунсервіс» зобов’язаний розробити та погодити проект організації руху транспортних засобів з урахуванням гасіїв щвидкості у цих місцях.  Це означає, що самі гасії мають бути пофарбовані так, щоб їх бачили усі учасники руху, а також мають бути встановлені відповідні дорожні знаки, які попереджають водіїв про необхідність зниження швидкості.


Кілька років тому «лежачих поліцейських» поклали біля кількох шкіл міста й біля Будинку школярів та юнацтва. Але зробили це без дотримання усіх правил, під надто великим кутом, що спричинило чимало падінь і травмувань велосипедистів, а також пошкоджень автомобілів. Згодом встановлені раніше гасії швидкості таки переробили, зменшивши кут нахилу гасія відносно дороги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також