Покровський ярмарок прижився на Ювілейному

1674 0

Ми у соцмережах:

Покровський ярмарок прижився на Ювілейному

28 вересня на майдані поблизу ПК «Хімік» вдруге відбудеться започаткований торік з ініціативи заступника міського голови Рівного Сергія Васильчука сільськогосподарський ярмарок «Покрова-2019». Цього разу організатори торгів обіцяють рівнянам не менше, як торік, розмаїття овочів, фруктів і продуктів агропереробки.

— Раніше сільськогосподарські ярмарки традиційно відбувалися на Набережній і проспекті Князя Романа, — розповідає Сергій Васильчук. — Торік ми вперше провели його в парку культури «Хімік». І ця нова локація відразу сподобалася як продавцям, так і покупцям Адже тут достатньо місця, де водночас, нікому не заважаючи (ні пішоходам, ні водіям автотранспорту), можуть вільно торгувати близько ста фермерів і всі охочі переробники сільськогосподарської продукції.

Відтак завітавши на «Покрову-2019», мешканці міста, передусім мікрорайону «Ювілейний», будуть мати хорошу нагоду заготувати на зиму за прийнятними цінами (нижчими, як на ринку) овочі та фрукти, а також купити безпосередньо у виробників якісну сільгосппродукцію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також