Покупки в “Маминому домі”: як вибрати боді

707 0

Ми у соцмережах:

Покупки в “Маминому домі”: як вибрати боді

Багато батьків вибирають як перший одяг для новонароджених дитячі боді. Зазвичай вони носяться до одного року, це максимально зручний вибір не тільки для дитини, але і для мами, оскільки вона може зручно та швидко переодягати дитину. Наприклад, для зміни підгузника не потрібно повністю роздягатися. Найголовніше - це правильно вибрати такий одяг.

Вибір боді для новонародженого: що треба знати

Оскільки діти до року ростуть максимально активно, найкраще не купувати їм багато речей. Десяти-дванадцяти бодіків буде достатньо, тим більше, що за три місяці потрібно буде купувати нові. Але у будь-якому випадку слід знати, на що спиратися при виборі:

  • матеріал - те, що він має бути натуральним, не підлягає сумніву. Тканина обов'язково повинна добре пропускати повітря та відводити вологу від тіла, оскільки малюки схильні до пітливості;
  • шви - вони повинні бути гладкими та добре обробленими, оскільки шкіра у дітей дуже ніжна. Так як при покупці в інтернет-магазині не можна попередньо помацати виріб, “Мамин дім” приділяє особливу увагу вибору брендів;
  • крій - боді можуть бути зі звичайним вирізом або з високим горлом, якщо це зимовий варіант;
  • довжина рукава - є три основні варіанти: довгий, короткий та майка. Відповідно, такі боді можна одягати в холодну пору року, в теплу і будь-який сезон.

В інтернет-магазині “Мамин дім” з великою увагою ставляться до асортименту товарів, тому там можна буде знайти все, що буде потрібно покупцеві.

“Мамин дім” - ідеальне місце для дитячих покупок

Мами і тата, які дбають про комфорт своїх діток, завжди намагаються купити для них все найкраще. А “Мамин дім” пропонує зробити це зручно та за вигідними цінами. Покупцям пропонуються вигідні знижки, тому в рамках акційних пропозицій можна додатково заощадити і при цьому купити все необхідне - і боді, і чоловічки для новонароджених, і багато іншого. В онлайн-магазині є не тільки одяг, але також дитяча косметика, ліжечка та коляски, тому можна без проблем придбати буквально все, що буде потрібно новонародженому і в міру дорослішання дитини. 

Дуже важливою, а для молодих недосвідчених батьків буквально неоціненною буде допомога мама-менеджера. Він підкаже, що краще купити і в якій кількості, причому обов'язково врахує всі побажання покупців, у тому числі фінансові. 

Доставка товарів у різні міста України робить покупки в “Маминому домі” максимально зручними для батьків, які чекають на малюка або вже щасливі з ним.

 
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також