Поле не чекає завершення карантину

1205 0

Ми у соцмережах:

Поле не чекає завершення карантину

Попри карантинні обмеження у господарствах Групи компаній «VITAGRO» системно проводять необхідний комплекс весняно-польових робіт.

До 1 травня у ТОВ «Агрохолдинг Зоря» завершили посів всіх культур. Загалом цьогоріч посіяно 1,2 тисячі гектарів озимої пшениці, 800 гектарів ярого ячменю, 1,2 тис. гектарів озимого ріпаку, 2 тисячі гектарів кукурудзи, 1,5 тисячі гектарів соняшника та 700 гектарів сої.

Нині на полях проводимо захист культур. Уже провели обприскування озимої пшениці.  Зараз завершуємо роботи із захисту кукурудзу, на черзі соняшник та соя.  Загалом погодні умови позначилися на культурах - з весни не було дощу, потім зниження температури. Але сподіваємося, що все буде добре. Також зараз проводимо міжрядний обробіток соняшника, — розповідає головний агроном ТОВ  «Агрохолдинг Зоря» Сергій Прокопов.

Після проведення обприскування аграрії планують підживлення культур азотними добривами та мікроелементами.   

Як відомо,  у зв’язку із значною кількістю хворих на коронавірус, село Зоря вже понад 2 тижні закрита на карантин. Тому працівникам ТОВ  «Агрохолдинг Зоря» певним чином доводиться працювати в екстремальних умовах. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також