Поліклініка вже десять років як «тимчасова»

1570 0

Ми у соцмережах:

Поліклініка вже десять років як «тимчасова»

Попри те, що у поліклініку №2 на вулиці Драгоманова у Рівному вже 10 років ходять пацієнти, двоповерхова та п'ятиповерхова будівлі, які вона займає, офіційно ще не здані в експлуатацію. І тільки цього року знайшли гроші, щоб ці будівлі завершити. 3,38 млн. грн. з міського бюджету підуть на рентген-кабінет, актовий зал, систему протипожежної безпеки та сходи. Усі роботи виконає приватне підприємство Лесі Шекель "Вестінвестбуд", яке виграло тендер. А от про завершення двох сусідніх довгобудів, які мали стати корпусами поліклініки, цьогоріч мова не йде.

поліклініка Сергій Кушнір, начальник міського управління капітального будівництва:

— За кошти, виділені з міського бюджету, також відремонтують дах шестиповерхової недобудованої будівлі, яка мала бути третім корпусом поліклініки. Покрівля почала протікати, а грошей на добудову немає, тому потрібно її зберегти у законсервованому стані. Навіть той проект, що був на цей корпус, потрібно переробити — він вже застарілий. А кошти на цю будівлю підуть дуже великі. Окрім іншого, там мало бути бомбосховище. Щодо іншої "коробки" — чотириповерхової, то там має бути міське управління праці та соцзахисту. За 115 тис. грн. ПП "МБЛ Компані" до кінця року зробить проектно-кошторисну документацію, тож сподіваємося, що наступного року розпочнуться тут роботи.
Олег Шрам, головний лікар поліклініки №2:
— Коли починали будівництво, планували, що це буде амбулаторно-клінічний заклад за усіма стандартами. Зараз нам доводиться тіснитися у тих корпусах, що є. На п'ятий поверх до нас перевели жіночу консультацію, то денний стаціонар довелося зменшити до двох маленьких кабінетів. У нас нема операційних, фізіотерапії, кабінетів функціональної діагностики. Тому шестиповерхова будівля нам потрібна, але я не міська рада, не можу вирішувати таких питань.
Володимир Хомко, міський голова Рівного:
— Два поверхи, коли добудуємо шестиповерхову будівлю, віддамо поліклініці — більше їй не потрібно. А на решті будуть офісні приміщення управлінь міської ради, які зараз розкидані по місту. Добудовуватимемо за кошти міського бюджету, тому приватним фірмам офіси не віддаватимемо. До слова, охочих викупити цю будівлю і не було.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також