Поліщук з прикордоння Рівненщини раптово згадав, де знайшов бурштин

3877 0

Ми у соцмережах:

Поліщук з прикордоння Рівненщини раптово згадав, де знайшов бурштин

Ми сьогодні повідомляли про те, як прикордоники затримали на Рівненщині «ЗАЗ», в якому знайшли кілька кілограмів бурштину. Власник авто зізнався, що каміння бурштину мав намір продати, проте звідки його взяв пояснити не зміг. А поспілкувавшись з поліцейськими, раптово згадав, де взяв каміння.

На блокпосту у селі Рудня поліцейські спільно із прикордонним нарядом зупинили автомобіль «ЗАЗ» під керуванням 20-річного жителя села Висоцьк. Водій дав згоду на проведення поверхневої перевірки транспортного засобу. Під час огляду автівки правоохоронці виявили у салоні пакет із камінням бурштину.

Слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події, вилучила пакет із «сонячним» камінням загальною вагою близько 3 кілограмів. Водій пояснив, що знайшов його на смітнику.

За фактом незаконного зберігання та перевезення бурштину-сирцю слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські встановлюють його походження. Автомобіль та пакет із камінням вилучено.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, а бурштин-сирець скеровуватиметься для проведення гемологічної експертизи, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської обла 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також