Поліське ДТП: напився, вкрав у колеги мотоцикл і розбив собі голову

742 0

Ми у соцмережах:

Поліське ДТП: напився, вкрав у колеги мотоцикл і розбив собі голову

Горе-угонщику ще пощастило, що залишився живим.

Учора ввечері 27-річний мешканець селища Томашгород поскаржився до поліції, що близько 15 години було викрадено його мотоцикл «Kinlon». Потерпілий працює на залізниці в селищі Клесів.

 - Його 41-річний колега попросив мотоцикл, аби поїхати у справах — власник заборонив. А вже через деякий час виявив відсутність свого двоколісного. Зловмисник таємно із полички колеги взяв зв’язку ключів, завів мотоцикл та поїхав, а на телефоні дзвінки не відповідав, - розповідають у поліції Рівненської області.

На краденому мотоциклі чоловік поїхав у село Пугач. А близько 17:30, коли повертався у Клесів, не впорався із керуванням - наїхав на камінь і впав. Його госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою голови та переломом гомілки. Згадують також, що від чоловіка пахло алкоголем.

Слідчі Сарненського райвідділу поліції  розпочали досудове розслідування. Побитий мотоцикл вилучили на спецмайданчик, а у водія-угонщика взяли кров на аналіз - для проведення токсилогічного дослідження.

Відомо, що раніше у поле зору поліцейських чоловік не потрапляв. Але тепер йому  "світить" обмеження або й позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також