Політичний некролог прем’єр-міністра Ізраїлю вже написаний

940 0

Ми у соцмережах:

Політичний некролог прем’єр-міністра Ізраїлю вже написаний

Ізраїльтяни вважають, що саме прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху несе відповідальність за неспроможність секторів безпеки та розвідки країни запобігти нападу ХАМАС 7 жовтня, у результаті якого загинуло близько 1400 людей.

 Офіційні особи США звернули увагу на падіння рейтингу схвалення Нетаньяху.

Вони також вказують на хвилю публічних повідомлень про масові провали ізраїльської розвідки та передбачають, що будь-яка майбутня внутрішня ізраїльська оцінка є похмурою для прем'єр-міністра, повідомляє Politico.

Під час свого візиту президент США Джо Байден прямо натякнув для Біньяміна Нетаньяху, що його дні на посаді полічені.

Байден полишив дипломатію та прямо запропонував Нетаньяху подумати про уроки, які він поділиться зі своїм майбутнім наступником.

«Навіть найкращий сценарій для Ізраїлю в цій війні навряд чи втримає Нетаньяху при владі, тому що жах терористичного нападу 7 жовтня залишиться свіжим, і тому що дуже багато ізраїльтян уже прямо пов’язують відсутність безпеки з політикою Нетаньяху», – сказав високопоставлений чиновник адміністрації Байдена.

Додамо, що Нетаньяху був гучним прихильником колишнього президента Дональда Трампа. Також той різко критикував ядерну угоду з Іраном, яку адміністрація Обами та Байдена допомогли створити.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також