Поліцейська собака знайшла знесилену жінку

2115 0

Ми у соцмережах:

Поліцейська собака знайшла знесилену жінку

Послужний список чотирилапої поліцейської кінологічного центру знову поповнився черговим позитивним результатом у службовій діяльності. Зниклу жительку Радивилівщини службова собака Джері знайшла за лічені секунди

Увечері 18 березня за допомогою до поліції звернулися рідні 79-річної жительки села Лев’ятин, яка ще після обіду пішла з дому у невідомому напрямку і місце знаходження невідоме. Племінник не виключав, що тітка могла піти у ліс по дрова.

На пошуки одразу орієнтували особовий склад Радивилівського відділення поліції, які першопочатково почали прочісувати лісовий масив, однак безрезультатно. Коли на місце події прибув інспектор кінологічного центру Тарас Логвись зі своєю службовою собакою Джері, «поліцейська» відразу взяла слід від будинку і за лічені секунди привела на присадибну ділянку неподалік будинку. Там і знаходилася розшукувана. З’ясувалося, що через свій стан здоров’я жінка не змогла самостійно дійти до помешкання і знесилена впала.

Пенсіонерку госпіталізували до медзакладу, де вона зараз проходить лікування.

Відділ комунікації поліції Рівненської області нагадує, що рівно місяць тому Джері допомогла розкрити крадіжку у Млинівському районі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також