Поліцейські нагородили одинадцятикласника, бо їм допоміг розкрити злочин

1036 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські нагородили одинадцятикласника, бо їм допоміг розкрити злочин

16-річний житель селища Степань на Сарненщині побачив односельця, який вів у руках мотоцикл. Парубок упізнав двоколісний, який належав знайомій жінці. Як з’ясувалося, транспортний засіб зловмисник поцупив.

Підліток зателефонував власниці та запитав, чи бува не зник у неї мотоцикл. 37-річна жителька Степаня підтвердила, що з підсобного приміщення зник її «Мінськ». Про вчинення злочину потерпіла одразу повідомила до поліції. Не розгубився і 16-річний хлопець: він підійшов до зловмисника та запитав, де той взяв мотоцикл. Такого новий «власник» не очікував, тож кинув двоколісний та втік.

Зловмисником виявився 17-річний місцевий житель. Він уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки з проникненням у приміщення, за що отримав один рік іспитового строку.

Однак, на цьому не зупинився і вчинив черговий злочин. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення неповнолітньому про підозру.

 

За такий вчинок керівництво сарненської поліції відзначило Дениса — учня 11-го класу Степанської школи та запросило його з батьками до відділу поліції. Заступник начальника Сарненського відділу поліції Микола Серкебаєв вручив йому подяку:

«Ще юний, однак вже свідомий громадянин, зробив мужній чоловічий вчинок, саме тому ми з гордістю щиро дякуємо йому за відвагу та висловлюємо слова вдячності батькам юнака, які належним чином виховали сина».

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також