Поліцейські повідомили про підозру ще трьом учасникам «розбірок» на Поліссі

1010 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські повідомили про підозру ще трьом учасникам «розбірок» на Поліссі

Третього листопада слідчі відділення № 1 м. Дубровиця повідомили про підозру 24-х та 26-ти річному жителям села Переброди у вчинені злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального Кодексу України, а сьогодні — 18-річному.

Нагадаємо, 28 жовтня у Перебродах через тривалі неприязні відносини між двома компаніями місцевих жителів стався черговий інцидент, унаслідок якого деякі з його учасників незаконного заволоділи транспортним засобом, вчинили хуліганські дії із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень та завдали їх своїм односельцям.

31 жовтня, під час проведення 15 обшуків за місцями проживань фігурантів кримінального провадження, поліцейські вилучили знаряддя злочину: металеві та дерев’яні палиці, металеві прути, жердини, газові балончики, тощо.

Того ж дня за фактом грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та вчиненому із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень шістьом жителям села Переброди віком від 18 до 50 років слідчі повідомили про підозру, а 22-річному — ще й за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом.

Наразі на розгляд суду скеровано клопотання про обрання дев’ятьом зловмисникам запобіжних заходів у виді тримання під вартою, повідомила поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також