Поліцейські прочісували кілька годин село, щоб знайти юного втікача

677 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські прочісували кілька годин село, щоб знайти юного втікача

Зниклого у Рівненському районі неповнолітнього поліцейські повернули до реабіліційного центру. Жодних протиправних дій відносно 14-річного хлопця нього вчинено не було.

Нагадаємо, о 23:30 20 липня до поліції надійшло повідомлення чергового з режиму комунального закладу «Обласний центр соціально-психічної реабілітації дітей», що в селі Олександрія, про зникнення безвісти 14-річного вихованця.

Після повідомлення про подію у соціальних мережах, до поліції почали надходити повідомлення від громадян, що його бачили на залізничному вокзалі у Рівному, Здолбунові.

Оскільки хлопець залишав місце проживання і раніше, ювенальні поліцейські перевірили місця, де він може перебувати.

«У результаті проведених заходів вдалось встановити, що він у Здовбиці. 22 липня упродовж кількох годин ювенальні поліцейські Рівненського районного управління прочісували територію села. У підсумку хлопцеві, який постійно намагався втекти, нічого не залишалось, як вийти назустріч поліцейським біля будинку його опікунів», — повідомила начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна.

Поліцейські провели із неповнолітнім профілактичну бесіду та повернули його до центру соціально-психічної реабілітації дітей, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також