Поліцейські Рівненщини радились, як протидіяти шахрайствам

583 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські Рівненщини радились, як протидіяти шахрайствам

Тренінг для слідчих та працівників карного розшуку всіх територіальних підрозділів поліції області провели фахівці відділу протидії кіберзлочинам, працівники слідчого управління та управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області.

- Розкриття та розслідування шахрайств — у пріоритеті, адже фактично щодня на ґачок аферистів потрапляють як молодь, так і особи похилого віку, — підкреслила керівниця слідчого управління поліції Рівненщини Інна Власова. Тому наше завдання — постійно підвищувати свій професійний рівень та вдосконалюватися по всіх напрямах. Ми повинні працювати на випередження, адже й зловмисники на сьогодні використовують щоразу нові технології та схеми, аби виманити кошти у громадян.

Присутні обговорили особливості досудового розслідування шахрайств, у тому числі вчинених із використанням інформаційних технологій, забезпечення плідної співпраці з кіберполіцією щодо оперативного отримання інформації, необхідної для встановлення осіб, які вчиняють шахрайські дії.

Поліцейські акцентували увагу також на схемах шахрайств як «ваш родич в біді», покупки в інтернеті, сумнівні посилання та «банківські» шахрайства. Учасники тренінгу проаналізували ті ділянки роботи, які потребують вдосконалення та визначили шляхи вирішення цих питань.

Читайте також: Поліція радить, як не стати жертвою шахраїв, що називають себе банкірами (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також