Поліцейські Рівненщини розшукують чоловіка, який називає себе Василем Немешем

1978 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські Рівненщини розшукують чоловіка, який називає себе Василем Немешем

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області за вчинення тяжкого злочину встановлюють місцезнаходження 30-річного уродженця Кіровограду, який користується чужими документами.

30-річний Олег Матвєєв зареєстрований у м. Кропивницький Кіровоградської області.

Чоловік у січні цьогоріч, використовуючи паспорт, виданий на Немеша Василя Михайловича, 1983 р.н., уродженця та жителя Закарпатської області, спричинив тяжкі тілесні  ушкодження рівнянину. Слідчі йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, а суд обрав запобіжний захід -  домашній арешт.

Втім, через кілька днів підозрюваний почав переховуватись від слідчих, а оперативники  встановили, що зловмисником насправді є інша особа: Олег Матвєєв. З   2010 року його розшукують працівники Кропивницького відділу поліції за придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо чоловіка чи впізнав його по фото, одразу звертайтесь за номерами телефонів: 097-701-41-57, 067-360-26-26 або 102. Анонімність гарантуємо!

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також