Поліцейські Рівненщини просять не пропонувати їм хабарів, бо буде відповідальність

1018 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські Рівненщини просять не пропонувати їм хабарів, бо буде відповідальність

За минулу добу поліцейські задокументували три факти надання неправомірної вигоди водіями, які з ознаками сп'яніння порушили правила дорожнього руху.

 Так, 17 січня, правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-21063» за порушення правил дорожнього руху у селі Серники. Ним керував  37-річний житель Вараського району, який перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Пройти огляд у медзакладі чи за допомогою приладу «Драгер» той відмовився. Натомість за непритягнення до відповідальності водій запропонував та поклав у службове авто поліцейських три тисячі гривень. 

Того ж дня, близько 22 години вечора, патрульні зупинили автомобіль «Nissan Primera», який їхав без увімкненого світла фар у темну пору доби в селі Глибочок колишнього Гощанського району. Щоб не проходити огляд, 33-річний водій поклав у кишеню поліцейському 1400 гривень.

На водіїв склали адміністративні протоколи. За фактами надання неправомірної вигоди службовій особі розпочато досудове розслідування за статтею 369 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також