Розповіли, як водії на Рівненщині безуспішно пропонують хабарі

1209 0

Ми у соцмережах:

Розповіли, як водії на Рівненщині безуспішно пропонують хабарі

Поліцейські задокументували декілька пропозицій неправомірної вигоди на Рівненщині.

Так, 28 лютого на блокпосту в місті Острог патрульні зупинили автомобіль під керуванням 30-річного жителя Хмельниччини. Водій порушував правила дорожнього руху. З метою уникнення відповідальності, він поклав 600 гривень між передніми сидіннями службового авто патрульних.

А в селі Удрицьк інспектори зупинили трактор під керуванням 45-річного місцевого жителя, який не був зареєстрований у встановленому законодавством порядку. Під час спілкування з трактористом, той запропонував домовитися про непритягнення його до відповідальності. Чоловік поклав у кишеню поліцейському 500 гривень.

Близько 18-ї години на автодорозі між селами Рафалівка й Лозки поліцейські зупинили мотоцикл «Мінськ», водій якого не мав посвідчення. Відтак, з метою уникнення відповідальності, він запропонував поліцейським неправомірну вигоду в сумі 1000 гривень.

За усіма фактами розпочаті досудові розслідування. Відповідно до санкції статті, за скоєне передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також