Поліцейські трьох областей зустрілися на Луганщині, щоб обмінятись досвідом

1190 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські трьох областей зустрілися на Луганщині, щоб обмінятись досвідом

З робочим візитом на Луганщину завітали керівники поліції Рівненщини та Черкащини Валерій Самчук і Валерій Лютий, а також керівник Державної служби з надзвичайних ситуації в Рівненській області Сергій Крук.

Керівники трьох областей провели робочу зустріч та обговорили питання взаємодії між підрозділами, зокрема окреслили основні напрями подальшої діяльності для забезпечення високого рівня публічної безпеки, стабільності, захисту нашої держави та її громадян.

Та найбільш хвилюючою і приємною подією стало вручення чергових офіцерських звань рівненським та черкаським поліцейським, які несуть службу в зоні АТО. В актовій залі Сєвєродонецького відділу поліції Валерій Самчук вручив п’ятьом працівникам поліції довгоочікувані погони. Серед них був і Антон Крук (на фото), молодший брат головного рятувальника Рівненщини Сергія Крука, який став підполковником поліції і нині перебуває в АТО.

Головні поліцейські Рівненщини та Луганщини Валерій Самчук і Сергій Коміссаров ще раніше налагодили обмін досвідом між територіальними підрозділами, який необхідний, передусім, для підвищення ефективності діяльності поліції в цілому. А вже цього разу до них приєдналися колеги із Черкащини.

Звісно, не забули і завжди пам’ятають рівненські правоохоронці про своїх вихованців із Сєвєродонецької школи-інтернату. Дітлахи з нетерпінням чекали на візит поліцейських, які щоразу до них навідуються з гостинцями. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також