
Спочатку маленьким гостям провели екскурсію та цікаву вікторину.
.jpg)

А потім одягнули кухарські фартухи, ковпаки і — до роботи.

Юні кулінари під керівництвом студентів коледжу готували піцу та кейк-попси знамениті американські десерти – маленткі тортики на паличках.

Продумали усе, аби діткам було зручно – біля кожного робочого місця стояли окремі посудини з тістом та різноманітною начинкою.

Дорослі навчали, як правильно розкачувати тісто, викладати начинку, аби страва вдалася.
.jpg)
Крім того розказали та показали про правила сервірування столу та різні кухонні девайси.

А потім найочікуваніша мить – презентація готових страв.
.jpg)
Куштували приготовлені смаколики усі разом, за одним столом, насолоджуючись не лише їжею, але і часом, проведеним разом.






