Працівники ювенальної превенції Рівненського райуправліня поліції та студенти Рівненського коледжу економіки та бізнесу влаштували вихованцям палацу дітей та молоді та діткам-переселенцям майстер-клас із приготування їжі.
Спочатку маленьким гостям провели екскурсію та цікаву вікторину.
А потім одягнули кухарські фартухи, ковпаки і — до роботи.
Юні кулінари під керівництвом студентів коледжу готували піцу та кейк-попси знамениті американські десерти - маленткі тортики на паличках.
Продумали усе, аби діткам було зручно – біля кожного робочого місця стояли окремі посудини з тістом та різноманітною начинкою.
Дорослі навчали, як правильно розкачувати тісто, викладати начинку, аби страва вдалася.
Крім того розказали та показали про правила сервірування столу та різні кухонні девайси.
А потім найочікуваніша мить – презентація готових страв.
Куштували приготовлені смаколики усі разом, за одним столом, насолоджуючись не лише їжею, але і часом, проведеним разом.