Організована злочинна група з Сарн збувала амфетаміни

1359 0

Ми у соцмережах:

Організована злочинна група з Сарн збувала амфетаміни

Четверо учасників ОЗГ організували та здійснювали незаконне придбання, перевезення, зберігання та незаконний збут психотропної речовини – амфетамін наркозалежним громадянам.

Оперативники Управління стратегічних розслідувань в Рівненській області встановили, що учасники організованої групи впродовж минулого та поточного років, переслідуючи мету протиправного збагачення шляхом незаконних оборудок з наркотичними засобами та психотропними речовинами, на постійній основі налагодили наркобізнес на території міста Сарни та Сарненського району.

28 січня поліцейські під час оперативної закупки затримали 37-ми та 44-річного сарненчан.

Крім того, слідчі Сарненського відділу поліції провели обшуки на станції технічного обслуговування, що належить фігурантам, у квартирах, житлових будинках та підсобних господарських будівлях, які розташовані в місті Сарни, Сарненському та Дубенському районах, а також в автомобілі організатора ОЗГ.

Поліцейські виявили та вилучили канабіс, саморобні пристрої для куріння, прозорий пакет з порошком білого кольору, пристрій для куріння, поліетиленовий пакет з камінням бурштину-сирцю вагою близько 1 кг, три мобільні телефони, 4600 гривень, пластмасову коробку з білою порошкоподібною речовиною, електронну вагу, патрони, ін’єкційні шприци, голки та чорнові записи.

Організатора злочинного угруповання, 44-річного жителя Сарн, та виконавця — 37-річного сарненчанина слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України та повідомили обом про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 КК України. Вирішується питання повідомлення підозри іншим двом учасникам ОЗГ та обрання запобіжного заходу чотирьом учасникам ОЗГ. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також