У рівнянина вилучили понад тонну алкоголю

860 0

Ми у соцмережах:

У рівнянина вилучили понад тонну алкоголю

Горілка та спирт знаходилися у 468 пластмасових ємностях по 1, 5, 10 та 20 літрів. За скоєне зловмиснику може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Злочинну діяльність 41-річного рівнянина викрили працівники відділу протидії кіберзлочинам у Рівненській області у квітні минулого року. Слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за фактом зберігання і перевезення товарів із підробленими марками акцизного податку та за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

 

Вчора, восьмого лютого, кіберполіцейські та слідчі за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури провели три санкціоновані обшуки: за місцем проживання фігуранта, в авто «Mercedes-Benz Sprinter» та гаражі. 

Саме в гаражі поліцейські виявили та вилучили 1133 літри спирту та горілки, що знаходились у різних пластмасових ємностях.

Зразки алкоголю у рамках кримінального провадження скеровуватимуть на експертизу. За її результатами вирішуватиметься питання про повідомлення 41-річному жителю Рівного про підозру вчиненні злочину, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також