Поліцейські встановлюють обставини конфлікту за участю мітингарів у центрі Рівного

5636 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські встановлюють обставини конфлікту за участю мітингарів у центрі Рівного

Трапилося це сьогодні близько 15:00 на майдані Незалежності у Рівному. Правоохоронці встановили, що біля входу у парк Шевченка зібралися близько 30 людей з атрибутикою однієї з політичних сил. Пішою ходою з кульками вони йшли у центр міста. На вулиці Соборній поблизу одного з розважальних закладів до них почали чіплятися близько 15 людей, які були у медичних масках. Невідомі штовхалися та намагалися відібрати кульки.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, працівники роти поліції особливого призначення та група реагування патрульної поліції припинили правопорушення, із учасниками конфлікту поліцейські групи комунікації провели профілактичну бесіду.

На найбільш активного порушника, 22-річного рівнянина, який виражався нецензурною лайкою до мітингарів, , правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Після дачі пояснень дільничному офіцеру, його відпустили.

Політичний мітинг, до слова, про проведення якого, організатори завчасно повідомили виконавчу владу, невдовзі завершився. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також