На Здолбунівщині чоловік кинувся під колеса авто. Просять його впізнати

3380 0

Ми у соцмережах:

На Здолбунівщині чоловік кинувся під колеса авто. Просять його впізнати

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Здовбиця надійшло до поліції 20 жовтня, о 19:40.

Слідчо-оперативна група Здолбунівського відділення поліції на місці події з’ясувала, що 35-річний рівнянин, водій автомобіля «Renault Kangoo», допустив наїзд на пішохода. Зі слів водія, чоловік раптово вийшов на проїзну частину.

Потерпілого із важкою закритою черепно-мозковою травмою, переломами тазу, ноги, у мозковій комі госпіталізували до реанімації Здолбунівської центральної районної лікарні.

Слідчі Здолбунівського відділення розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху та встановлюють особу потерпілого.

Поліцейські звертаються до усіх, хто впізнав потерпілого, повідомити за номером телефону 096-34-64-157 або на спецлінію 102. 

Транспортний засіб вилучений. Водій за результати медичного огляду на стан сп’яніння був тверезий, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Збили людину. ДТП Здовбиці, на трасі біля вулиці Друга, зі слів очевидців автомобіль рено кенго рухався в бік здолбунова і перед ним вибігла людина, чоловік перебігав дорогу в незазначеному місці приблизно в 250м від пішохідного переходу, також очевидці розповіли що чоловік приблизно за годину до ДТП заходив в магазин ледве стоячи на ногах (п'яний). Протягом 10хв постраждалого забрала швидка і через 15хв прибув автомобіль патрульної поліції. @19_f_o_k_u_s_n_i_k_54 #рівне #rivne

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також