Поліцейські застали жителя Рівненського району на місці крадіжки

1314 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські застали жителя Рівненського району на місці крадіжки

Повідомлення, що невідома особа проникла у будинок на вулиці Воз’єднання у селі Зоря надійшло до поліції 10 травня, близько 13-ї години. На місце події одразу прибув екіпаж сектору реагування патрульної поліції. На місці злочину поліцейські виявили невідомого чоловіка із чужим майном.

Для документування кримінального правопорушення викликали слідчо-оперативну групу. З’ясувалось, що 33-річний житель Клеваня потрапив у котедж, розбивши віконне скло. Два телевізори, кулер, DVD-програвач та приладдя для гри у більярд поскладав біля дверей. Зрозумівши, що його викрили, намагався втекти через балкон.

За фактом незакінченого замаху на крадіжку із проникнення у помешкання слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відомо, що 33-річний зловмисник і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років, повідомлення відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також