Поліцейські затримали чоловіка, який "замінував" молоковози

3306 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські затримали чоловіка, який

Сьогодні близько 17:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у бік Дубна з Новоград-Волинського їдуть два заміновані молоковози. Мінер, який представився жителем Хмельниччини, запевнив, що у минулому був сапером, тому достеменно знає, що робить.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції в Рівненській області, коли працівники вибухотехнічного відділу ГУНП поїхали у Дубно на територію місцевого заводу, де мав статися вибух, то оперативники з’ясували, що насправді телефонний дзвінок був здійснений із Корецького району, а не із Хмельницької області, як повідомляв «мінер», аби збити з пантелику правоохоронців.

Орієнтування для розшуку зловмисника і пошуки молоковозів отримали всі екіпажі патрульної поліції, які, передусім, були скоординовані на загальнодержавну дорогу міжнародного значення.

Через декілька годин «заявника» розшукали патрульні поліцейські на одній із АЗС. Ним виявився 53-річний житель села Крилів Корецького району. Із його слів, два тижні тому він ще працював на молокопереробному заводі і, начебто, йому не виплатили заробітну плату за цей період. Однак поліцейські з’ясували, що жоден молоковоз сьогодні не виходив на зміну.

Відповідно до медичного освідування житель Крилова перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,8 проміле.

Нині чоловік знаходиться і ізоляторі тимчасового тримання. Вирішують питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян). Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Крім того, поліцейські встановили, що 53-річний чоловік місяць тому притягався до адміністративної відповідальності за завідомо неправдивий виклик екстрених служб.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також