Затримали нетверезого водія, який на «варшавці» спричинив ДТП із трьома потерпілими

2234 0

Ми у соцмережах:

Затримали нетверезого водія, який на «варшавці» спричинив ДТП із трьома потерпілими

Повідомлення про автопригоду поблизу за участі трьох транспортних засобів у Сарненському районі на спецлінію «102» надійшло сьогодні близько 01:30.

Близько 01:10 поблизу села Іванівка, 30-річний місцевий житель, водій «Volkswagen Passat», який з зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення із попутним автомобілем «Peugeot Partner» під керуванням 36-річної односельчанки. Від удару фургон відкинуло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення із «ВАЗ 2104».

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що травмувалися троє осіб. У 35-річного керманича «ВАЗівки», жителя Житомирської області, лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та забійні рани, однак від госпіталізації він відмовився. Водійці «Peugeot» медики «швидкої» надали допомогу на місці, а 27-річну пасажирку із струсом головного мозку та численними переломами госпіталізували.

Водія «Volkswagen» слідчі затримали.  Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці події та у медзакладі він відмовився.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння, слідчі Сарненського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування.  Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик.

 Читайте також: ДТП на трасі Київ-Ковель-Ягодин: розбились три авто, є потерпілі


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також