Зацікавились деревиною і перевіряють тих, хто її обробляє

1050 0

Ми у соцмережах:

Зацікавились деревиною і перевіряють тих, хто її обробляє

Поліцейські області посилили заходи у протидії незаконному обігу деревини та у період із 25 січня по 3 лютого провели 432 перевірки документів у осіб, які здійснюють перевезення та обробку деревини. До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за 21 фактом, пов’язаним із протиправною діяльністю у сфері лісового господарства.

Третього лютого близько 17-ї години під час патрулювання на Сарненщині екіпаж сектору реагування патрульної поліції місцевого відділу викрив двох жителів села Немовичі на крадіжці деревини із території лісництва.

 

Чоловіки розпиляні колоди дерев сосни завантажили на дві підводи та прямували додому, як їх зупинили поліцейські. Для документування скоєного на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

 

Дізнавачі Сарненського районного відділу поліції за фактом крадіжки розпочали досудове розслідування. Вилучену деревину загальним об’ємом майже 1,3 куби передали на відповідальне зберігання Немовицького лісництва. Досудове розслідування триває.

 

Крім того, факт незаконного перевезення деревини виявили поліцейські СРПП відділення № 4 (м.Березне). На автодорозі «Клесів-Михалин-Березне» вони зупинили автомобіль «Renault Magnum» із напівпричепом, завантаженим майже 24 кубами пиломатеріалів. Документи, надані водієм для перевірки, викликали сумнів у правоохоронців, через невідповідність дати у товарно-транспортній накладній. Зі слів чоловіка, він мав доставити лісопродукцію у місто Миколаїв.

 

Транспортний засіб доставили до відділення поліції. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

 

Загалом за 10 днів поліцейські області вилучили майже 103 куб.м. та 54 колоди незаконної деревини, а також три транспортні засоби, якими вони перевозилися без відповідних дозвільних документів.

Відпрацювання у протидії несанкціонованим вирубкам лісу, незаконному перевезенню та обробці деревини на Рівненщині тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також