Поліцейські встановили підозрюваного у замаху на вбивство 45-річного рівнянина

1124 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські встановили підозрюваного у замаху на вбивство 45-річного рівнянина

2 серпня близько третьої ночі до лікарні доставили 45-річного рівнянина, який був без свідомості і з проникаючими ножовими пораненнями в серце та легені.

Працівники слідчого управління та Рівненського РУП у взаємодії із працівниками оперативних підрозділів встановили особу зловмисника, яким виявився знайомий потерпілого.

Сьогодні 31-річному рівнянину повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство, а суд задовольнив клопотання слідчого та йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Як встановили поліцейські, за кілька днів до скоєного злочину компанія чоловіків розпивала алкогольні напої у квартирі 45-річного рівнянина. Між ними виник конфлікт, який закінчився побиттям одного з гостів. Це і стало приводом для наступної зустрічі та помсти з боку 31-річного спільного знайомого, який навідався для з’ясування обставин у нічну пору і завдав ножові поранення власнику квартири.

За скоєне 31-річному підозрюваному, який притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, загрожує до від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також