Поліцейських з трьох областей відправили у Львів на навчання

1151 0

Ми у соцмережах:

Поліцейських з трьох областей відправили у Львів на навчання

60 поліцейських із Хмельниччини, 30 – із Волині та 30 – із Рівненщини приступили до навчань: спеціального підготовчого курсу, розробленого українськими та міжнародними експертами з правоохоронної діяльності.

Заняття, які триватимуть упродовж двох з половиною місяців, відбуватимуться на базі Львівського державного університету внутрішніх справ. Допомогу у забезпеченні навчального процесу надаватиме поліція Львівщини. Окрім педагогів університету, братимуть участь й керівництво управління превентивної діяльності обласної поліції.

Правоохоронці вивчатимуть сучасні методи взаємодії поліції та громади, тактичну підготовку, контраварійне кермування тощо. Окрім теорії, поліцейські навчатимуться і під час практичних занять із моделюванням конкретної ситуації.

Перший заступник начальника Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України полковник поліції Андрій Аносов, який офіційно оголосив початок навчань, зазначив, що створення інституту поліцейських офіцерів громади – це наступний крок у реформі Національної поліції, основна мета якого – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який буде звітувати як перед керівництвом, так і перед громадою, працюватиме і житиме на території цієї громади.

Участь у заходах також взяли й ректор Львівського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Роман Благута та керівники Львівської, Волинської, Хмельницької та Рівненської областей.

- Ви ті, кому довірили бути представником правопорядку та захисником територіальної громади,звернувся до своїх підлеглих керівник поліції Рівненщини Валерій Самчук.Поетапно і скрупульозно вас відбирали не лише за фаховим рівнем, але й за людськими якостями. Тепер, аби і надалі забезпечити ефективне впровадження реформи та децентралізації, вам необхідно перейти на новий якісно вищий рівень несення служби. Вас навчатимуть висококваліфіковані спеціалісти та експерти. Бажаю вам отримати максимум від навчального процесу, аби на місцях, територіальні громади вами пишалися.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також