Поліцейським Рівненщини вручили зброю і ключі від 17 нових авто

2132 0

Ми у соцмережах:

Поліцейським Рівненщини вручили зброю і ключі від 17 нових авто

Поліцейським офіцерам 9 громад Рівненщини вручили помпові рушниці і 17 службових автомобілів марки «Renault Duster».

Отримали нові транспортні засоби ті територіальні громади, які взяли участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади»: Білокриницька сільська ТГ, Великоомелянська сільська ТГ, Вараська міська ТГ, Городоцька сільська ТГ, Дубенська міська ТГ, Здолбунівська міська ТГ, Зорянська сільська ТГ, Костопільська міська ТГ, Острожецька сільська ТГ.

Начальник ГУНП Рівненської області Олексій Камишанський розповів:

- Нещодавно ми підписали меморандум про наміри, а вже сьогодні завдяки проєкту «Поліцейський офіцер громади» передаємо ці машини. Сподіваюсь, тепер ви ще оперативніше зможете реагувати на повідомлення громадян та своєчасно надавати їм допомогу.

Додамо, що у рамках програми «Поліцейський офіцер громади» більше 30 ТГ уклали Меморандум про співпрацю з поліцією. Правоохоронці пройшли багатоетапне навчання, щоб приступити до роботи в громадах.

За словами Олексія Камишанського, процес відбору кандидатів був складним. Спочатку набирали досвідчених дільничих, які здавали тести та цілий комплекс вправ. Згодом 2-3 поліцейських представляли громаді, яка визначала хто з них поїде навчання. Сьогодні обрані фахівці виїдуть на службу у свої територіальні громади, де і залишаться.

- Навчання, сучасна техніка, новітні автомобілі — це все в комплексі робить поліцейського офіцера громади дійсно надійною і потрібною для людей структурою в територіальній громаді, - додав начальник ГУНП в Рівненській області. 

Софія Воронцова


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також