Поліцейським тицяли хабарі на Поліссі бурштинокопач і нетверезий водій

1014 0

Ми у соцмережах:

Поліцейським тицяли хабарі на Поліссі бурштинокопач і нетверезий водій

Кримінальна відповідальність тепер може загрожувати жителям Вараського та Сарненського районів.

34-річний мешканець Рафалівки прийшов до поліцейського офіцера громади, аби «вирішити питання» з мотопомпою, а молодик із села Познань намагався уникнути адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Восьмого вересня співробітники Вараського райвідділу поліції задокументували незаконну діяльність 34-річного чоловіка щодо видобутку бурштину-сирцю в урочищі неподалік села Мульчиці. Обладнання, а саме — мотопомпу та пожежні рукави поліцейські вилучили. За цим фактом слідчі вже повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 240-1 КК України. Втім, чоловік не втрачав надії повернути собі знаряддя для незаконного промислу.

З цією метою вчора, 22 вересня, у приміщенні поліцейської станції у селі Сопачів колишнього Володимирецького району запропонував поліцейському неправомірну вигоду в сумі 1000 гривень, які поклав у канцелярський органайзер. Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, зловмисник додав ще тисячу гривень, пообіцявши, що після повернення вилученого обладнання сума зросте.

За дві тисячі гривень намагався уникнути адмвідповідальності 20-річний водій автомобіля «Opel», якого о 19:45 у селі Вежиця зупинили інспектори відділення №2 смт Рокитне за порушення правил дорожнього руху. Гроші молодик пропонував поліцейським під час складання адмінматеріалів за ч. 5, статті 121, ч. 1, 2 статті 126 КУпАП.

Слідчі територіальних підрозділів за обома фактами внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 КК України.

Досудове розслідування триває. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також