Поліцейським у Костополі двічі давали хабарі

2803 0

Ми у соцмережах:

Поліцейським у Костополі двічі давали хабарі

Планували відкупитися жителі колишнього Костопільського району у суботу, 16 липня від відповідальності за керування в нетверезому стані та домашнє насильство. Поліцейські відділення №2 м. Костопіль задокументували протиправні дії хабарників. Крім того, на порушників склали адмінматеріали.

 
Близько дев’ятої ранку на вулиці Дерев’яній у Костополі в поле зору працівників СРПП потрапив автомобіль «Volkswagen Pasat», 48-річний водій якого не увімкнув показчик повороту та не був пристегнутий ременем безпеки. Крім того, за зовнішніми ознаками водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння, а від огляду категорично відмовився.
 
Щоб уникнути відповідальності та «вирішити» питання, він поклав у службове авто гроші в сумі 100 доларів США.
 
 
Крім того, близько 18 години, надійшло повідомлення від 65-річної жительки про домашнє насильство з боку нетверезого племінника.
 
На місце події прибули інспектори ГРПП. Від надання пояснень 52-річний кривдник відмовився, тож для складання адмінматеріалів його вирішили доставити у місцевий відділок. Дорогою чоловік натякав на вирішенні питання на місці, тож неодноразово був попереджений про кримінальну відповідальність. Однак це правопорушника не зупинило і він залишив поліцейським 200 євро. Екіпаж зафіксував протиправні дії на бодікамеру, а слідчо-оперативна група задокументувала злочин.
 
Відтак, слідчі відділення поліції у місті Костопіль внесли відомості до Єдиного реєстру досудових за обома фактами надання неправомірної вигоди службовій особі. Гроші вилучено. 
 
За вчинення домашнього насильства поліцейські склали на 57-річного правопорушника адміністративний протокол за статтею 173-2 КУпАП. А на 48-річного — за статтею 130, частиною 5 статті 121 та частиною 1 статті 126 КУпАП
 

Крім штрафу, зловмисникам може загрожувати від двох до чотирьох років обмеження або позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також