Поліцейський вбив у Рівному через наркотики і борги?

5127 0

Ми у соцмережах:

Поліцейський вбив у Рівному через наркотики і борги?

Вчорашнє вбивство посеред білого дня просто на сходах супермаркету своєю зухвалістю сколихнуло усе Рівне. Долив олії у вогонь і факт, що вбивцею виявися той, хто мав би боротися зі злочинністю – поліцейський зі Львівщини.

Як повідомляють агенти телеграм-каналу ШТІРЛІЦ, за попередньою інформацією, причинами, які спонукали чоловіка до пограбування, могли бути борги, що виникли через ймовірні проблеми із наркотиками (під час затримання в його авто знайшли пігулки первітину та ще один пістолет марки ТТ). Це при тому, що він досить непогано заробляв (разом із доплатами та нарахуваннями до 50 тисяч гривень на місяць).

Відомо, що 27-річний підозрюваний у вбивстві працює у поліції відносно недавно – з 25 лютого цього року. І не просто в поліції, а в спецроті (колишній «Беркут»).

Тобто в чоловіка мала би бути бодай якась спецпідготовка. Натомість негативна характеристика колег по службі і його дії свідчать про протилежне:

Напередодні він вже встиг засвітитися у нас в місті – погрожуючи водію пістолетом, відібрав і угнав авто  Jeep Grand Cherokee, яке пізніше кинув.

Намагався пограбувати обмінник в одній масці, навіть не вдягнувши перчаток. Тому позалишав відбитки пальців і навіть кепку.

Коли пограбування пішло не за планом, почав стріляти із табельної зброї.

З місця злочину тікав на власному авто.

Перед тим, як його затримали на Опарипсах, заправив власне авто на 2200 грн. і не розрахувався. Працівники заправки зателефонували в поліцію і поскаржилися на водія.

В авто переодягнувся у військову форму. Мав посвідчення правоохоронця. Номерні знаки з авто познімав.

Завдяки усім цим «факапам» наші правоохоронці на раз-два вирахували нападника, який встиг «заробити собі» на довічне ув’язнення, а керівництву поліції Львівщини – щонайменше на серйозні кадрові ротації.

Однак ні перший, ні другий аспект, на жаль, вже не зможуть повернути до життя застреленого 42-річного бійця тероборони і чоловіка власниці магазину, в якому поліцейський намагався пограбувати обмінник.

Читайте також: Біля магазину в Рівному застрелили чоловіка 

Вбивцю чоловіка власниці рівненського магазину схопили на Дубенщині

Вбивця на «Land Cruiser» виявився поліцейським


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також