Поліцейський став донором крові для рівнянки, яка терміново потребувала переливання

785 0

Ми у соцмережах:

Поліцейський став донором крові для рівнянки, яка терміново потребувала переливання

Учора, 25 серпня, медики повідомили рівнянці Сніжані Сидорук, що її мамі, яка перебувала у лікарні, потрібно зробити переливання крові. Необхідної першої позитивної групи крові не було і жінка почала шукати донорів серед знайомих.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook:

Згадую всіх рідних, близьких, в кого може бути така кров. І біда, у всіх позитивна, але друга. Відчай. Шок. Що робити? Я не знаю, бо з таким ніколи, слава Богу, не мала справи.

Тоді Сніжана Сидорук звернулася до керівниці благодійного фонду «Скарбниця надії» Мар'яни Реви, яка порадила просити допомоги у військових, поліцейських, рятувальників, які є частими донорами. Тож вона розповіла про ситуацію речниці патрульної поліції Рівненщини Оксани Юрченко.

Та опублікувала у соцмережі повідомлення про необхідність допомоги.

За пару хвилин відзвонюється: "До тебе біжить наш патрульний з необхідною тобі групою крові!" Я не вірю, я подумки молю Бога, аби то було правдою. Заходжу на станцію переливання, а Він вже вдягає бахіли. Пройшло якихось 10-15 хв. Я розгублена - не знаю, що казати. Він мовчки підіймається на другий поверх і каже медсестрам: прийшов здати кров. Для кого? - Для Андрійчук. Дзвенить у вухах не в нього, а в мене. Кров застигла - не його, а моя.

Уже через декілька годин здана кров поліцейського крапала у капельниці мами рівнянки. 

А кров кіборга Андрія Ліснічука пробудила в матусі бійця з неймовірною жагою до життя. Вірю, відчуваю, що все буде добре, - підсумувала Сніжана Сидорук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також